[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1487698839426{padding-top: 5% !important;padding-right: 10% !important;padding-bottom: 5% !important;padding-left: 10% !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Feesttent huren

Wilt u een feesttent huren voor uw evenement, bruiloft of andere gelegenheid? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste tent, de perfecte stijl en het goede product. Door onze ervaring met vele soorten tenten en onze kennis van producten en mogelijkheden kunnen wij voor u altijd de stijl realiseren waar u naar streeft. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, net zoals de service die wij hierbij leveren. Een feesttent huren bij We Love Tents betekent dat u ontzien wordt in alle zorgen rondom het ontwerpen van de stijl en de randzaken rondom het opzetten en afbreken, zonder dat wij hierbij het oog op uw wensen verliezen. Zo kunt u uw volledige aandacht op uw hoofddoel richten.

Voor welke gelegenheid wilt u de feesttent huren?

Een feesttent huren kan voor vele gelegenheden uitkomst bieden. Van kleinschalig tuinfeest tot groot festivalterrein, niets is bij onmogelijk of te gek. Wij zijn zeker niet te groot voor kleine klussen, maar ook niet te klein voor de grote projecten. Kortom, kunnen wij iedereen helpen een tent te vinden die aansluit bij alle wensen. In onze galerij vindt u veel voorbeelden van tenten die al eerder zijn geleverd en/of opgezet door We Love Tents, zodat u een indruk kan krijgen van onze mogelijkheden.

Natuurlijk is de gelegenheid waarvoor u de feesttent huren wilt ook van belang voor de stijl die u wilt uitstralen. Doordat wij gebruik maken van stretchtenten is er heel veel mogelijk en zullen wij dan ook altijd samen met de klant deze wensen doornemen. Indien gewenst kunnen wij zelfs voor u een 3D tekening van uw tent op schaal maken, zodat u van te voren exact weet hoe deze eruit komt te zien.

Onze verschillende tenten

Onze corebusiness is het verhuren van stretchtenten aan particulieren, bedrijven en horeca. Indien u een feesttent huren wilt bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres. Bij de verhuur wordt ook onder andere het op- en afbouwen kosteloos meegeleverd, zodat u zeker weet dat alles stevig staat en u uzelf geen zorgen hoeft te maken over een droge en sfeervolle feestlocatie. Naast stretchtenten kunt u bij ons ook andere feesttenten huren, zoals pagodes of aluminium hallen. Samen met u maken wij graag een weloverwogen beslissing hierin wanneer u een feesttent huren wilt bij We Love Tents. Ook online vindt u meer informatie over de diverse producten van ons bedrijf.

Laat uzelf inlichten

Wilt u meer weten over onze materialen of de kosten die verbonden zijn aan een feesttent huren bij We Love Tents? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd open voor vragen van (potentiële) klanten of belangstellenden. U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken via +31 6 41169269. Ook kunt u natuurlijk uw vraag achterlaten via het contactformulier of info@sp-tentverhuur.nl. Wij hopen u dan zo snel mogelijk te kunnen voorzien van het antwoord op al uw vragen, zodat u bij We Love Tents een geschikte feesttent huren kunt in Nederland, België of Duitsland.

Bruiloft

Met onze stretchtent zal uw bruiloft worden omgetoverd tot een echte droombruiloft. De Nederlandse weersomstandigheden kunnen flink wat roet in het eten gooien op de mooiste dag van uw leven. Door gebruik te maken van onze stretchtent, is dit in ieder geval één zorg minder. U kunt hierdoor buiten trouwen of uw feest/trouwlocatie verbinden met een tent. De tent wordt aangepast naar uw bruiloft thema, sfeer, wensen en ideeën. Tevens kan de tent worden aangepast naar uw specifieke aantal gasten voor zowel de ceremonie, het feest als de catering.

Festival

Voor uw festival kan een stretchtent een prachtige blikvanger zijn, maar de tent is ook uiterst functioneel. We Love Tents levert stretchtenten aan festivalorganisatoren voor horecagebruik, VIPs, optredens, en ander gebruik. Voor ieder gebruik zal een tent op maat worden geleverd. Dit betekent ook dat een festival zowel heel groot kan zijn, als kleiner. De tent biedt niet alleen droogte ten tijden van regen, maar ook schaduw ten tijden van zon. Daardoor biedt de tent op uw festival altijd een mooi tijdelijk onderkomen voor uw gasten. Doordat de festivaltenten in verschillende afmetingen geleverd kunnen worden, past er altijd één op uw locatie.

Privéfeest / Tuinfeest

Bent u jarig? Is er iemand geslaagd? Heeft u wellicht een gezellig grote familie die bij elkaar komt? Het kan ook zijn dat u om zo’n feestelijke reden besluit een privéfeest te organiseren in bijvoorbeeld uw achtertuin. Een stretchtent mag zowel vanwege de functionaliteit als de uitstraling niet ontbreken. De tenten kunnen netjes aan uw huis worden bevestigd, maar ook kan de tent los in uw tuin worden gezet. Hierdoor kunnen de tenten van We Love Tents worden gebruikt als dinergelegenheid, rokershok of feesttent.

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

Zakelijk gebruik

Een stretchtent is voor zakelijk gebruik zeer geschikt. Zowel uw netwerkborrel, uw personeelsfeest, diner als klantenavond krijgt een extra bijzonder tintje door het gebruik van een stretchtent. Indien de locatie het toelaat, is het zelfs mogelijk voor u een beurs-tent op te zetten. U kunt voor een grote aanpak kiezen of juist een kleinere. We Love Tents biedt u alle opties die u wilt. De tenten kunnen op allerlei locaties voor u worden neergezet. Denk hierbij aan een tent op het balkon, op een binnenplaats, of zelfs op een boot. Dit betekent dat u niet verplicht bent voor uw evenement een andere locatie te zoeken, vaak zijn er veel mogelijkheden voor de locatie waar uw bedrijf zich bevindt.

Horeca

Een flextent is voor horecagelegenheden de ideale oplossing om de locatieruimte uit te breiden voor speciale evenementen. Strandtenten kunnen het terras overdekken voor feesten en partijen. Zo kan op mooie zomeravonden het heerlijke zomergevoel zo lang mogelijk behouden blijven. Kasteel en burcht eigenaren kunnen op hun binnenplaats of in hun tuin een stretchtent neerzetten om gasten een bijzonder welkom te heten. Een brasserie heeft een prachtige verlenging van het terras door de stretchtent te verbinden met de binnenruimte, om de gasten te beschermen tegen al het Nederlandse weer. Heeft u de volgende dag een ander evenement, en moet de tent vóór die tijd weg zijn? Geen enkel probleem; indien u dit van te voren bij ons aangeeft zullen wij ons zo flexibel opstellen als tenten die wij leveren.

Overige evenementen

Uiteraard zijn dit niet alle soorten evenementen waarvoor stretchtenten geschikt zijn. Andere evenementen kunnen bijvoorbeeld muziekvoorstellingen zijn, kunst exposities of open lucht kook cursussen. Organiseert u een evenement dat niet op deze pagina vermeld staat, maar waarvoor u wel een stretchtent wilt huren? Schroom niet, en neem snel contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text]OF BEL ONS DIRECT![/vc_column_text][vc_column_text]
Lodewijk: +31 6 – 41169269
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”8″ qode_css_animation=””][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]