TENT HUREN

Stretchtent 15 x 10

Over deze tent...

Prijs: v.a. 1800,-
Afmetingen: 10m x 15m

Dit product heeft verschillende namen zoals flextent, stretchtent, freeformtent, tentacil of zelfs bedoeïenentent. Ze geven allemaal aan wat de tent zo uniek maakt; namelijk het vermogen om verschillende vormen aan te nemen en daardoor is het mogelijk ze bijna overal te plaatsen. Een echte eye-catcher voor ieder evenement. De elegante vorm en het uitzonderlijk design maakt onze tenten zeer geschikt voor een open-air-event. Denkt u bijvoorbeeld aan een bruiloft, receptie, concert, festival, tuinfeest of zelfs een feest op een dakterras.

Wilt u een idee hebben of een stretchtent ook past bij uw evenement? Laat u zich inspireren door onze Impressies pagaina.

Ook op plaatsen waar een conventionele “alu-hal” tent of partytent niet geplaatst kan worden, kunnen wij met onze flextenten meestal een oplossing bieden.

Afmetingen

Onderstaand kunt u voor twee afmetingen voorbeelden vinden van hoe een tent van een bepaalde afmeting, op verschillende manieren kan worden opgebouwd. Deze flexibiliteit in opbouw tonen wij voor zowel de 7.5 x 10.5 meter tent als de 10.5 x 15 meter tent.

Klaar om een tent te huren?
Wij helpen u graag verder!


© 2021 We Love Tents

Start a conversation

+316 41169269

Website door ZEF Design